Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

 

Elektromos kerékpárok

Főkategória >Elektromos kerékpárok

Minőségi elektromos kerékpárokat keresel? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban többféle márka terméke közül választhatod ki a megfelelő járművet! Nézz szét a kínálatunkban és rendeld meg a tökéletes darabot!


Sorrend:


Az elektromos kerékpárok jellemzői

Az elektromos kerékpárok nincsenek járműkategóriába sorolva. Ebbe csak azon kétkerekű, villanymotorral rendelkező gépek tartoznak, amelyeknek maximális teljesítménye 300W, ervezett legnagyobb sebességük pedig nem haladja meg a 25 m/h-át. Ezek általában 180-300W villanymotorral készülnek. 

Az eleinte zárt ólomsavas akkumulátorokat Li-ion változatra cserélték, de manapság már kaphatóak Grafén akksis kivitelezésű darabok is. Legtöbb esetben 9Ah-12Ah-ás verzióval vannak ellátva, amelyeknek a hatótávolsága egy feltöltéssel nagyjából 25-35 km. Ezt egy 65 kg-os ember, megállás nélkül, 25 fokban, szélcsendes időben, egyenes szakaszon képes elérni. Amennyiben a feltételek változnak, úgy módosul az eszköz hatótávolsága is. Fontos tudni azonban, hogy ahogy a legtöbb gyártmánynál, úgy itt is az akksi minősége határozza meg az élettartamot és a hatótávolságot. 

Az elektromos kerékpárokat jogosítvány nélkül, kötelező felelősség biztosítás nélkül használhatjuk. Ezt akkor tehetjük meg, ha leszereljük a gázkart az elektromos kerékpárról és pedelec üzemmódba kapcsoljuk. Vagyis tekerjük, amelyre a villanymotor segít rá. 

A másik lehetőség, ahova jogosítvány szintén nem szükséges, bukósusak és kötelező biztosítás viszont igen, amikor gázkarral használjuk a járművet. 

Az elektromos kerékpár vásárlása

A járművet megrendelést követően házhoz is szállítjuk, a feladástól számítva 2-15 munkanapon belül. Természetesen személyes átvételre is lehetőség van, ez azonban csak Kiskunhalason történhet meg. Fizetni utánvéttel, előre utalással, illetve Cofidis Online Áruhitel segítségével lehet. Az utánvét esetén az összeget a futárnak szükséges átadni. Előre utalásnál pedig a kiszállítást csak az összeg beérkezést követően kezdjük meg. 


Webáruház készítés